مشاهیر قرآنی یزد

این صفحه به همایش منطقه ای مشاهیر قرآنی یزد، که توسط دانشکده علوم قرآنی میبد برنامه ریزی شده است اختصاص دارد

مشاهیر قرآنی یزد

این صفحه به همایش منطقه ای مشاهیر قرآنی یزد، که توسط دانشکده علوم قرآنی میبد برنامه ریزی شده است اختصاص دارد

دانشکده علوم قرآنی میبد، جهت شناساندن چهره های قرآنی و بازنمایی تجلی قرآن در آثار علما و ادیبان استان عالم پرور یزد، اقدام به برگزاری همایش منطقه ای با نام «مشاهیر قرآنی یزد» نموده است. اخبار و اطلاعات این همایش بر روی این صفحه به پژوهشگران گرامی تقدیم می گردد.

ادامه پذیرش مقاله توسط دبیرخانه

يكشنبه, ۳ دی ۱۳۹۶، ۰۲:۴۶ ب.ظ

به تصریح دبیر همایش جناب حجت الا سلام و المسلمین دکتر خواجه پور، 

جهت تکمیل و چاپ مجموعه ای نسبتا کامل درباره مشاهیر قرآنی یزد

پذیرش و داوری مقاله، تا پایان سال 1396 ادامه خواهد داشت.

برای مقالات پذیرش شده گواهی پذیرش صادر خواهد گردید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ دی ۹۶ ، ۱۴:۴۶
هاجر جهاندیده

به زودی فایل word و pdf تعدادی دیگر از مقالات بر روی وبلاگ قرار خواهد گرفت.

اشکالات موجود در شش مقاله ارائه شده نیز با بار گذاری فایل ها قابل رفع خواهد بود.

با تشکر

دبیرخانه همایش مشاهیر قرآنی یزد

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ دی ۹۶ ، ۱۴:۱۶
هاجر جهاندیده

محمد امینی تهرانی


چکیده:

شناخت سبک زندگی، دیدگاه­ها و سیره رفتاری بزرگان یک ملت، همیشه عاملی مهم برای انگیزش توده مردم به سمت هدف­های متعالی و از مهم­ترین عوامل تقویت باورهای ملی مذهبی بوده و خواهد بود. اینان از جایگاه خاصی برخوردار هستند. در این میان آنا­ن­که در عرصه تقویت ایمان و باورهای مردم نسبت به قرآن کریم فعال بوده­اند در قله این گروه قرار می­گیرند. موضوع این نوشتار بررسی زندگی و آثار فقیه و مفسر فرزانه حجه­الاسلام و المسلمین دکتر محمد فاکرمیبدی است. روشی که در شکل­گیری مطالب این مقاله از آن استفاده شده است روش تاریخی است و در کنار توصیف، تحلیلی از برخی از مطالب نیز ارائه می­گردد. از مهم­ترین یافته­های این نوشتار آن است که استاد فاکر میبدی از جمله دانشمندانی است که در هر دو عرصه فقه و تفسیر موفق بوده و آثاری ارزشمند اعم از کتاب و مقاله در موضوعات مختلف علوم اسلامی بخصوص تفسیر و علوم قرآن از خود به جای گذاشته است که هم اکنون مورد استفاده علاقه­مندان و پژوهشگران علوم اسلامی به ویژه محققان عرصه تفسیر و علوم قرآن در داخل و خارج کشور قرار می­گیردو ضمن این­که نامبرده حضوری جدی در مجامع علمی داشته و دارد و رتبه و جوائز متعددی را دریافت کرده است.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ دی ۹۶ ، ۱۴:۰۱
هاجر جهاندیده

محمود مهدوی راد

سید حسین میر ابوطالب رکن آبادی

چکیده:

مفسر بزرگ رشیدالدین فضل الله میبدی از مفسران قرن ششم می باشد مهمترین اثر وی تفسیر کشف الاسرار و عده الابرار تفسیر بزرگ و مشروحی است از قرآن که در حقیقت شرحی است بر تفسیری که استاد او خواجه عبدالله انصاری ترتیب داده بود. میبدی در مقدمه می نویسد: اما بعد،من کتاب شیخ الاسلام یگانه عصر و فرید دهر ابواسماعیل عبدالله بن محمد بن علی انصاری قدس الله روحه را که در تفسیر قرآن و کشف معانی آن نگاشته است بررسی کردم و آن را از جهت عبارت و محتوا او تحقیق و ترصیح، در حد اعجاز یافتم جز آنکه وی در نهایت ایجاز و اختصار سخن گفته و راه کوتاه نویسی را در پیش گرفته است و شاید نتوان نیاز دانش پژوهشی را که به دنبال هدایت است برآورد یا تشنه کامی و سوز سینه اندیشه ور اهل بصیرت را سیراب کند لذا بر آن شدم تا با بهای سخن در آن بگشایم و عنان زبان را در تفصیل آن رها سازم تا در این رهگذر،حقایق تفسیر و لطایف تذکر را به هم بپیوندم و کار را بر کسی که به این مَن پرداخته است آسان می نمایم. (میبدی، کشف الاسرار وعدۀ الابرار ، ج 1 ، ص  1بی تا). این تفسیر  دارای آراء کلامی است که به برخی از آنها اشاره می کنیم.

1- او بر خلاف مشایخ حنیفه و ماتریدیه که ایمان را اقرار به زبان و تصدیق قلبی می دانند ایمان را اقرار به زبان و تصدیق قلب و عمل به ارکان می داند.

2- گناه کبیره ضروری به ایمان نمی زند و مومن را از ایمان بیرون نمی کند.

3- میبدی عقیده به جواز رویت خدای سبحان دارد.

4- سوره هل اتی (الدهر) بنا به نقل ابن عباس در شان حضرت علی و امام حسن و امام حسین و حضرت فاطمه نازل شده است.

5- آیه مودت در شان اهل بیت نازل شد و ایشان در جواب سوال از قربی فرمود: حضرت علی(ع) و فاطمه(س) دو فرزند او( امام حسن و امام حسین) می باشد.

6- در مورد شفاعت ایشان شفاعت را خاص مرتکبین گناه کبیره می داند و شفاعت شامل حال کافران نمی شود و پیامبر دارای مقام شفاعت است زیرا از ایشان نقل شده که فرمود شفاعتی لاهل الکبائر من امتی.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ دی ۹۶ ، ۱۳:۵۳
هاجر جهاندیده

دکتر محمد جواد کوچک یزدی

ناهید دهقان

احمد طحانی

چکیده

آیت الله حاج شیخ غلامرضا فقیه خراسانی از علما و عرفای وارستۀ یزدی و از مجتهدانی است که در حوزۀ علوم دینی و اعتقادی آثاری از ایشان به یادگار مانده است. یکی از این آثار کتاب ارزشمند ترجمۀ نماز است. این کتاب که در اصل، ترجمۀ بخش صلوه کتاب العروه الوثقی آیت الله العظمی سید محمد کاظم طباطبایی یزدی است، با اضافات و توضیحات فراوان مرحوم حاج شیخ غلامرضا فقیه خراسانی همراه است. در بخش های مختلف این کتاب، ذیل آیات ذکر شده، نکاتی مطرح گردیده است که قابل توجه اند. در این پژوهش به شیوۀ توصیفی تحلیلی و با مراجعه به منابع و مآخذ کتابخانه ای، کوشیده ایم تا نکات تفسیری مطرح شده در این کتاب را مورد بررسی قرار دهیم. در کتاب ترجمۀ نماز که دارای محورهای مجزا و روشنی است، علاوه بر مباحث کلی پیرامون نماز و فضیلت آن، آیاتی از قران کریم ذکر شده که ذیل آنها، علاوه بر ترجمۀ آیه، مباحثی دیگر نیز مطرح شده و در بعضی از موارد، روایاتی نیز ذکر گردیده است. نگاهی به زندگی آیت الله حاج شیخ غلامرضا فقیه خراسانی، معرفی کتاب ترجمۀ نماز و دیدگاه های تفسیری مولف ترجمۀ نماز از بخش های اصلی این مقاله است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ دی ۹۶ ، ۱۳:۳۷
هاجر جهاندیده

احمد توکلی

محمدرضا زارع شاهی


چکیده:

بررسی زندگی و سیره انسانهای بزرگ و فرهیخته ،شاه راه پیوستن به زندگی برتر و حیاط طیبه است و اگر این الگو کسی باشد که عمر گرانمایه خویش را در راه درک مفاهیم والا و عظیم قرآن کریم و تعلیم و تربیت دانش پژوهان قرآن کریم مصروف داشته است، برتری خاص خود را در پژوهش خواهد داشت و چراغ پرفروز مسیراست. زندگی قاریان و مربیان کلام وحی و کسانی که در مسیر رضایت الهی و حق طلبی گام نهاده اند یکی از مباحث بسیار ارزشمندی است که تا به حال آنطور که باید و شاید به آن پرداخته نشده است. شهید و مهاجر راه الهی ، حاج حسن دانش یکی از این مشاهیر برجسته استان یزد است که در این پژوهش ،مختصری از سیره و سبک زندگی، تحصیلات، مقامهای قرآنی، اساتید و شاگردان و... پرداخته خواهد و الگوهای اخلاقی ایشان را بررسی خواهیم کرد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ دی ۹۶ ، ۱۳:۲۸
هاجر جهاندیده

مهدیه اسحاقی

هاجرجهاندیده

عصمت شمس الدینی


چکیده:


پرداختن به زندگانی مشاهیر و علمای قرآنی که در زمینه قرآن و معارف آن تلاش کرده­اند و فعالیتهایی همچون حفظ، تلاوت قرآن، سخنرانی و تبلیغ داشته اند و یا نکته نظرات ارزنده ای درباره معارف قرآن و علوم حول آن ارائه داده اند، سبب پیشرفت تفکر قرآنی و علمی در جامعه شده و الگوهای مناسبی را برای جامعه امروزی معرفی می نماید. در همین راستا به طور اجمال و به شیوه توصیفی، به بررسی زندگانی مسعود حسن آبادی پرداخته شده است. حسن آبادی در سال 1370 در یزد متولد شدند و با این که به طور مادرزاد نابینا می باشند ولی چندین عامل از جمله توکل، لطف و حمایت پدر و مادر و تلاش خستگی ناپذیر سبب شده است وی در سن جوانی یکی از اساتید موفق و پر تلاش استان یزد در رشته های مختلف باشد. ایشان حدود 20 جزء از قرآن کریم را حفظ نموده اند و هم اکنون دانشجوی مقطع دکتری رشته حقوق دانشگاه تهران و از مدرسین دانشگاه آیت الله حائری هستند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ دی ۹۶ ، ۱۳:۱۲
هاجر جهاندیده

دکتر مجتبی محمدی مزرعه شاهی

مریم لندرانی

هاجر جهاندیده 


 چکیده  


بررسی جوانب مختلف آثار به جای مانده از علما و فضلا، سبب روشنتر شدن محتوا گردیده، نقاط ضعف و قوت را شناسانده و بهره برداری از آن اثر را آسانتر، هدفمندتر و سودمند‌تر می نماید. پرداختن به مجموعه اشعار نیز در میان سایر آثار، از اهمیت والایی برخوردار بوده و می تواند وسیله ای ارزنده برای نشر معارف الهی باشد. دیوان ریاضی یزدی به عنوان مجموعه‌ای از اشعار یک شاعر معتقد و متعهد، قابلیت بررسی از جنبه های مختلف را دارد. ایشان در سروده های خود از مفاهیم قرآنی به وفور سود برده و بیان خود را غنا بخشیده است؛ در این نوشته تلاش شده است به روش توصیفی، جلوه ای از آیات نورانی قرآن کریم، در شعر این شاعر خوش ذوق و اهل ایمان نمایش داده شود. ریاضی یزدی شاعر معاصر و به‌نام، از اهالی یزد می باشد. دیوان ریاضی یزدی از 5 بخش تشکیل یافته است. در قسمی از بخش قصیده‌ها مفاهیمی قرآنی همچون، طور سینا، نور، روح القدس، حور، جنات، فرقان و... را استفاده نموده و در قالب تشبیه و امثال آن از شخصیتهای قرآنی همچون موسی و عیسی و داود و جبرئیل و لقمان و... یاد می کند. مضامین قرآنی چون معراج، حکمت، رنگ الهی و معجزاتی چون ید بیضاء و شفای بیماران توسط حضرت عیسی علیه السلام، و بسیاری از دیگر معانی قرآنی خمیره اصلی اشعار ریاضی را تشکیل داده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ دی ۹۶ ، ۰۲:۲۲
هاجر جهاندیده

ریاست محترم دانشکده علوم قرآنی میبد و رئیس همایش، جناب آقای دکتر موسوی ضمن بیان لزوم انجام برنامه های مدون در راستای مهجوریت زدایی از قرآن کریم از عوامل اجرایی نخستین همایش منطقه ای مشاهیر قرآنی استان یزد تقدیر نمودند. متن پیام ایشان به شرح ذیل می باشد:

قرآن ثقل اکبر و یگانه چراغ هدایتی هست که باید، هر چه بیشتر در راه ترویج نور آن تلاش شود. یکی از زمینه‌های ارزنده خدمت به قرآن کریم، معرفی خادمان و فعالان این عرصه می باشد. در همین راستا همایش منطقه ای مشاهیر قرآنی یزد، در تاریخ 27 آذرماه 1396در دانشکده‌ علوم قرآنی میبد، به همت همه مسئولین دانشکده، خصوصا جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر خواجه پور، دکتر محمدی مزرعه شاهی و همچنین دکتر حیدری مزرعه آخوند برگزار گردید که بدین طریق از زحمات بی دریغ این جنابان و سایر همکاران، خصوصا دانشجویان قدردانی نموده و از خداوند متعال پیشرفت روز افزونشان در عرصه‌ خدمات علمی، پژوهشی و فرهنگی را در سایه سار قرآن کریم خواستاریم.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ دی ۹۶ ، ۲۱:۲۵
هاجر جهاندیده


در این جدول هیچ ترتیب و اولویتی مد نظر نمی باشد 

ردیف

عنوان مقاله

نویسنده/نویسندگان

1.         

نگاهی به لطایف آیات قرآن کریم در دیدگاه آیت الله حاج شیخ غلامرضا یزدی

مرتضی طهماسبی پور

2.        

نگاهی به سیره و زندگی پیشکسوت قرآنی سرکار خانم فاطمه حاجی رشیدی میبدی

احمد توکلی

اسماء بهارستانی

فاطمه بخشیان

3.       

نگاهی به زندگانی حاج سید یحیی مدرسی زاده یزدی

اقدس عبادی منش

هاجر جهاندیده

4.        

نگاهی به زندگانی و آثار علمی آیت الله محمد یزدی

اقدس عبادی منش

الهه خاک پور مروستی

هاجر جهاندیده

5.       

نگاهی به زندگانی و احوال دکتر محمد رضا اسلامی مهرجردی

سیما بامدی

6.        

روش تفسیری رشید الدین میبدی در کشف الاسرار

دکتر مجتبی محمدی مزرعه شاهی

عصمت شمس الدینی

7.       

نگاهی به زندگانی شاعر قرآنی سید محمد علی ریاضی یزدی

عصمت شمس الدینی

هاجر جهاندیده

8.       

آشنایی با شرح حال قاری قرآن سرکار خانم اسعدی فیروز آبادی

اسماء بهارستانی

فاطمه بخشیان

حسین بهارستانی

9.        

معرفی استاد برجسته قرآنی دکتر سید حمید شمع ریز

اسماء بهارستانی

فاطمه بخشیان

10.      

اجمالی از زندگانی عبد الله واعظ یزدی

اقدس عبادی منش

هاجر جهاندیده

11.      

نگاهی اجمالی به زندگانی و آثار محمد کاظم شاکر

الهام نجفی

فائزه سادات طیب

12.     

پژوهشی در زندگی عالم متقی و فقیه مفسر آیت الله حاج شیخ محمد حسین سیبویه و سایر عالمان بیت سیبویه

علیرضا نوروزی

دکتر مجتبی نوروزی

13.    

نگاهی به زندگی و سیره شهید قرآنی حاج حسن دانش

احمد توکلی

محمد رضا زارع‌شاهی

14.     

آشنایی با نکته نظرات مفسر بزرگ ابولفضل رشید الدین میبدی

محمود مهدوی راد

سید حسین میر ابو طالبی رکن آبادی

15.    

معرفی شخصیت و آثارعلمی استاد فرزانه حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد فاکر میبدی

محمد امینی تهرانی

16.     

علامه حکیمی قرآن پژوه سترگ

دکتر سید حسن قریشی

17.    

نگاهی به زندگانی و تلاشهای علمی دکتر یحیی میر حسینی

هاجر جهاندیده

عصمت شمس الدینی

18.    

نگاهی به زندگانی و فعالیتهای قرآنی حامد سلطانی

مصطفی اعتمادیان

19.     

نگاهی به زندگی و آثار دکتر مجتبی محمدی مزرعه شاهی

ریحانه فراصت

20.     

نگاهی به زندگانی حاج شیخ مرتضی حائری

مریم لندرانی

هاجر جهاندیده

21.     

نگاهی به زندگی حاج شیخ عبد الحسین آیتی

مریم لندرانی

هاجر جهاندیده

22.    

زندگی نامه محمد رضا شایق

حامد پارسا

23.   

آیت الله محمد یزدی

خدیجه هدایت پناه

زهرا نعمت اللهی

24.    

بررسی زندگینامه سید محمد کاظم طباطبایی

معصومه رشیدی گمین

25.   

بررسی زندگی و آثار میرزا مهدی پویا

دکتر مجتبی محمدی مزرعه شاهی

معصومه رشیدی گمین

26.    

مضامین قرآنی در اشعار بهجتی اردکانی

جواد محمودی اردکانی

دکتر مجتبی محمدی مزرعه شاهی

27.   

معرفی گزیده ای از آثار آیت الله مصباح یزدی

اسماء بهارستانی

فاطمه بخشیان

حسین بهارستانی

28.   

خانم شهین ملکوتیان از مشاهیر قرآنی یزد

فاطمه موحدیان

29.    

نگاهی اجمالی به زندگی نامه و فعالیتهای آیت الله مصباح یزدی

اسماء بهارستانی

فاطمه بخشیان

حسین بهارستانی

30.    

آشنایی با شرح حال استاد برجسته قرآنی دکتر احمد زارع زردینی

اسماء بهارستانی

فاطمه بخشیان

حسین بهارستانی

31.    

نگاهی به زندگانی علامه آخوند ملا عبد الله بهابادی یزدی

پری روستایی

هاجر جهاندیده

32.   

بررسی زندگی و آثار حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی محمد میر جلیلی

علیرضا میر کاظمی

33.   

بررسی زندگی و آثار دکتر محمد جواد کوچک یزدی

ملیحه کوهی

34.   

بررسی زندگانی و فعالیتهای قرآنی دکتر محمد رضا اشتری

فاطمه شیبانی تذرجی

35.   

بررسی زندگی و آثار دکتر کمال صحرایی اردکانی

مهدیه سادات تهامی سربنانی

36.   

استناد به کلام امام رضا (ع) در تفسیر کشف الاسرار میبدی

دکتر علی نجفی

دکتر آسیه ذبیح نیا عمران

37.   

نگاهی به زندگانی، آثار و آراء دکتر علیرضا اعرافی

شایسته بختیاری زاده

38.   

نگاهی به زندگانی عارف آیت الله غلامرضا فقیه خراسانی

زهرا قلعه خانی

39.   

بررسی زندگی و آثار سید مهدی رکن الدینی

طاهره نوباغی

40.     

جستاری در انعکاس معانی و مفاهیم قرآنی در شعر وحشی بافقی

دکتر محمد جواد کوچک یزدی

ناهید دهقان

احمد طحانی

41.     

بررسی دیدگاه تفسیری حاج شیخ غلام رضا فقیه خراسانی در کتاب ترجمه نماز

دکتر محمد جواد کوچک یزدی

ناهید دهقان

احمد طحانی

42.    

نگاهی به زندگانی و آثار میرزا مهدی پویا

اقدس عبادی منش

هاجر جهاندیده

43.   

آشنایی با شرح حال و حافظ و قاری ممتاز مرحوم محمد جواد اقبال

اسماء بهارستانی

فاطمه بخشیان

حسین بهارستانی

44.    

گذری بر زندگانی و اندیشه های آیت الله محمد تقی مصباح یزدی

دکتر محمد علی حیدری

عصمت شمس الدینی

هاجر جهاندیده

45.   

نگاهی به زندگی جانباز آزاده و استاد قرآنی دکتر محمد رضا اقبال

اسماء بهارستانی

فاطمه بخشیان

حسین بهارستانی

46.    

بررسی زندگانی دکتر طیب حسینی

هادی حرمزه

47.   

عبد الحسین آیتی بافقی یزدی

مهدیه سلمانی

48.   

زندگانی دکتر محمد کاظم شاکر

دکتر محمد مهدی خواجه پور

مجتبی شهبازی

49.    

حجت الاسلام و المسلمین محمد فاکر میبدی

فاطمه زارعی

50.    

آیت الله دکتر علیرضا اعرافی

ریحانه برزگر

51.    

بررسی زندگانی شهید حسن دانش

دکتر محمد مهدی خواجه پور

ریحانه پور مقنی

52.   

شهید حاج حسن دانش و استاد محمد رضا شایق

حامد پارسا

53.   

استاد و قاری برجسته علیرضا طراز یزدی

سعیده السادات اسعدی

54.   

نگاهی اجمالی به زندگی نامه قاری قرآن، استاد هادی میر حسینی

فاطمه میر حسینی

55.   

نگاهی به آثار علمی آیت الله شیخ محمد یزدی

اقدس عبادی منش

الهه خاک پور مروستی

هاجر جهاندیده

56.   

نگاهی به زندگانی و فعالیتهای تبلیغی دکتر فاکر میبدی

مهدیه اسحاقی

هاجر جهاندیده

57.   

نگاهی اجمالی به زندگانی علمی و اجتماعی احمد علومی

الهام نجفی

فائزه السادات طیب

58.   

زندگی نامه آیت الله حاج شیخ احمد علومی

مریم لندرانی

هاجر جهاندیده

59.   

زندگی نامه آیت الله حاج سید علیرضا مدرسی یزدی

اعظم قادری پور

60.     

زندگی نامه و فعالیتهای قرآنی دکتر اصغر کریمی رکن آبادی

معصومه رشیدی گمین 

61.     

نگاهی اجمالی به زندگانی و آثار دکتر سید محمود طیب حسینی

الهام نجفی

فائزه السادات طیب

62.    

معرفی شخصیت و آثار علمی استاد فرزانه حجت الاسلام والمسلمین دکتر غلام علی عزیزی کیا

فائزه عزیزی بندر آبادی

63.   

همسانی حکایات کشف الاسرار میبدی با حکایات عرفانی عطار نیشابوری (پذیرش مشروط به اصلاح)

عباس ذولفقاری

ید الله شکیبا فر

دکتر آسیه ذبیح نیا عمران

64.    

نگاهی به زندگانی و سوابق علمی قرآنی دکتر سید عبد الرسول حسینی زاده

الهه خاکپور مروستی

65.   

نگاهی اجمالی به زندگی نامه و افتخارات قاری ممتاز کشوری استاد محمد حسن حسن زاده

منیره السادات مدنی

66.    

زندگی نامه زکریا اخلاقی و آثار ایشان

عماد الدین امامی میبدی

67.   

آیت الله سید کاظم طباطبایی

منیره السادات مدنی

68.   

مروری اجمالی بر زندگانی محمد حسن فلاح مدواری

زهرا ابراهیمی

69.    

گوشه ای از نظرات دکتر احمد زارع زردینی درباره خوانش قرآن کریم

محمد علی حیدری مزرعه آخوند

زیور کریمی

فریده محمدی

عصمت شمس الدینی

70.    

زندگی نامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد رضا سازمند

منیره السادات مدنی

71.    

زندگی نامه استاد محمد علی طاهری نژاد

فاطمه شیبانی تذرجی

72.   

زندگی نامه سید محمد موسوی بفروئی

ملیحه کوهی

73.   

نگاهی به مفاهیم و مضامین قرآنی در اشعار ریاضی یزدی

دکتر مجتبی محمدی مزرعه شاهی

مریم لندرانی

هاجر جهاندیده

74.   

اجمالی از زندگانی حافظ قرآن مسعود حسن آبادی

مهدیه اسحاقی

هاجر جهاندیده

عصمت شمس الدینی

75.   

مختصری از زندگانی استاد شایق

عصمت شمس الدینی

هاجر جهاندیده

76.   

آشنایی با زندگانی و فعالیتهای قرآنی دکتر عباس زارع بیدکی

حلیمه طالب زاده

پری روستایی

77.   

زندگی نامه حسین دستجردی

مهدیه اسحاقی

عصمت شمس الدینی

78.   

آشنایی با زندگانی و فعالیتهای قرآنی استاد محمد رضا سازمند

حلیمه طالب زاده

پری روستایی

79.   

نگاهی اجمالی به زندگانی و آثار دکتر محمد حسین فلاح یخدانی

مهدیه اسحاقی

رضا اسحاقی

80.    

نگاهی اجمالی به زندگانی دکتر محمد علی حیدری مزرعه آخوند

هاجر جهاندیده

عصمت شمس الدینی

81.    

حجت الاسلام والمسلمین دکتر کمال خواجه پور

منیره السادات مدنی

82.   

زندگانی حاج مهدی تقوایی

فخر السادات سید اسدی

83.   

فعالیتهای قرآنی دکتر حمیدیان

حلیمه طالب زاده

پری روستایی

84.   

آشنایی با زندگانی و فعالیتهای قرآنی دکتر محمد رضا ابویی

حلیمه طالب زاده

پری روستایی

85.   

نگاهی اجمالی به زندگانی و فعالیتهای حجت الاسلام و المسلمین قاسم غلامی

منیره السادات مدنی

86.   

بررسی تطبیقی هجران و وصال در در تفسیر عرفانی کشف الاسرار و منطق الطیر عطار

عطا محمد رادمنش

فاطمه پهلوان شمسی

87.   

زندگی نامه آقای محمد کاظم بصیری ابرقوئی

الهام محرابی

88.   

آموزه های معنوی در زندگی انسان براساس تفسیر عرفانی کشف الاسرار

دکتر آسیه ذبیح نیا عمران

دکتر ید الله شکیبا فر

89.   

اشارات و تلمیحات قرآنی در منشآت قاضی میبدی

دکتر آسیه ذبیح نیا عمران

محسن زارع زاده

90.     

نگاهی اجمالی به زندگانی و تلاشهای علمی دکتر محمد سعید فیاض

طاهره نوباغی

91.     

مروری بر زندگانی عباس فلاح

نسرین اخلاصی

92.    

مختصری از زندگی نامه سید عبد المجید حسینی زاده

اقدس عبادی منش

هاجر جهاندیده

93.   

معرفی شخصیت قرآنی مرحوم حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم دهقان

جواد مجیدی

عباس زارع بیدکی

94.    

نگاهی کلی به زندگی سید عباس خاتم یزدی

معصومه رشیدی گمین

95.   

اجمالی از رزومه دکتر محمد دهقان چناری

مریم لندرانی

96.    

نگاهی به زندگانی ملا مقیما و بررسی سبک بلاغی تفسیر سفینه النجاه او

اقدس عبادی منش

طاهره نوباغی

اعظم قادری پور

97.   

نگاهی به زندگانی جناب آقای روح الله تقوایی

فاطمه میر حسینی

98.   

مروری بر زندگانی سید محمد مدرسی مصلی

مصطفی اعتمادیان

 


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ آذر ۹۶ ، ۱۷:۰۲
هاجر جهاندیده

پنج مقاله برتر همایش مشاهیر قرآنی یزد

شنبه, ۲۵ آذر ۱۳۹۶، ۰۹:۵۷ ب.ظ

1- معرفی شخصیت و آثار علمی استاد فرزانه حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد فاکر میبدی

محمد امینی تهرانی


2- آشنایی با نکته نظرات مفسر بزرگ ابوالفضل رشید الدین میبدی

محمود مهدوی راد

سید حسین میرابوطالبی رکن آبادی


3- نگاهی به زندگی و سیره شهید قرآنی حاج حسن دانش

احمد توکلی

محمدرضا زارع شاهی


4- بررسی دیدگاه تفسیری حاج شیخ غلامرضا فقیه خراسانی در کتاب ترجمه نماز

دکتر محمد جواد کوچک یزدی

ناهید دهقان

احمد طحانی


5- اجمالی از زندگانی حافظ قرآن مسعود حسن آبادی

مهدیه اسحاقی

هاجر جهاندیده

عصمت شمس الدینی


5- نگاهی به مفاهیم و مضامین قرآنی در اشعار ریاضی یزدی

دکتر مجتبی محمدی مزرعه شاهی

مریم لندرانی

هاجر جهاندیده

(دو مقاله آخر به طور مشترک پنجم هست.)


مقالات فوق در همایش روز 27 آذر ماه 1396 به صورت سخنرانی ارائه شد.

ضمن تبریک به نویسندگان پنج مقاله فوق،

از تمامی بزرگوارانی که ما را در گرد آوری مقالات این همایش یاری دادند سپاس گزاری می نماییم.




۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ آذر ۹۶ ، ۲۱:۵۷
هاجر جهاندیده